Barcode etiketten

Nederlands Deutsch English

Barcode labels

EAN 13 CODE

Barcode sticker

De Europese artikelnummering, (in het jargon ook European Article Numbering EAN) is een uitbreiding van de UPC-code. Hij bestaat sinds 1974 en lijkt de nieuwe wereldstandaard te worden. Vrijwel alle verpakte producten die in Nederland en België in de schappen liggen, hebben een EAN-13-code, dus een reeks van dertien cijfers. Het bedrijf "EAN International" heeft een coördinerende functie en geeft codes af aan fabrikanten die een nieuw product op de markt brengen. Nog geen code of ontwerp?. Neem vrijblijvend contact op en wij helpen u graag verder!

CODE 39

Barcode sticker

(Code 3 van 9 barcodes) behoren tot de oudste en meest gebruikte barcodes. Code 39 streepjescodes worden op grote schaal gebruikt voor identificatie, tracering, inventarisatie, verzending, distributie, enz. Code 39 tekens kunnen door alle scanners (met uitzondering van kassa's) worden gelezen. Nog geen code of ontwerp?. Neem vrijblijvend contact op en wij helpen u graag verder!

QR Code

Barcode sticker

(Quick Response) De blokjescode van de toekomst: de QR Code. De code is voor de consument met een smartphone super handig. Met behulp van de QR reader op uw smartphone maakt u een scan van de afbeelding, de QR code. De code reader opent een website, maar kan ook contactinformatie zijn, een afspraak of teksten. Het grote voordeel van QR code is de snelheid. Wilt u het publiek doorverwijzen naar uw website, dan kunnen zij door middel van een scan deze gemakkelijk en snel bereiken, zonder de domeinnaam in te toetsen.Nog geen code of ontwerp?. Neem vrijblijvend contact op en wij helpen u graag verder!

Barcode Gebruik
UPC Winkels (USA)
Interleaved 2 of 5 Groothandel, Bibliotheken
Code 39 Diverse toepassingen
Code 128 Diverse toepassingen
EAN 8, EAN 13 Winkels, wereldwijd
EAN 128 Diverse toepassingen
KIX-code TNT Post, Royal Mail
POSTNET Postdienst
Telepen Bibliotheken e.d. UK
strichcode Barcode stickers

Barcode stickers geleverd door Barcode-stickers.nl zijn van prima kwaliteit, één keer scannen is genoeg!Cursus Chinees